HAIO

Beste patiënten,

In het verleden hebben jullie reeds stagiaires geneeskunde gezien op onze praktijk. We vinden het beiden belangrijk om onze praktijk ook in te zetten binnen de medische opleiding. Dit houdt ons als huisarts scherp omdat we zo mee blijven met de laatste ontwikkelingen. Maar we willen ook vooral mee helpen aan een nieuwe generatie enthousiaste huisartsen.
 
We trekken deze visie door en zullen vanaf 1/10/2022 een HAIO opnemen in onze praktijk. HAIO staat voor HuisArts In Opleding, dit is een volwaardig afgestudeerd arts die zich verder wil specialiseren in de huisartsgeneeskunde. Deze collega's beschikken al over de nodige ervaring en kennis. Maar ze worden tijdens hun verdere opleiding ondersteund door ons.

Praktisch betekent dit dat we meer ruimte zullen hebben om patiënten te ontvangen omdat we een extra arts inschakelen. Zij heeft toegang tot de medische dossiers en kan altijd met ons overleggen waar nodig. Maar we willen hier nogmaals benadrukken dat zij nu al een gekwalificeerde arts is die zelfstandig kan/zal werken binnen onze praktijk. We rekenen er op dat onze patiënten mee willen profiteren van een extra huisarts en dus ook openstaan voor afspraken bij onze nieuwe collega!

Wij stellen jullie met veel plezier Dr. Lieselotte Lamon voor. Zij zal ons team versterken voor de komende 18 maanden.

Mvg,

De Gillegompraktijk